Címünk: 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 22

Telefon: 06 33 412 602
Nyitva tartás: H-P.: 9-17, Sz.: 9-12

Március 29 - április 1. között ZÁRVA LESZÜNK!

Lorus órák - Seiko szerkezet és 2 év garancia

A Lorus a technológiai újítások iránt elkötelezett Seiko csoport márkája. A Seiko keze nyomán tetten érhető minőség és technológia már a Lorus első, 1982-es bemutatásakor kedveltté tette a vásárlók előtt, ezért az új márka sikere nem váratott sokáig magára. Ennek titka főként abban rejlik, hogy a Lorus esetében az órák anyacégtől megszokott magas színvonalú tervezését, és a kifinomult technológiáját megőrizve igyekeztek azt egy szélesebb vásárlókör számára is elérhetővé tenni az órák kiváló ár-érték arányának köszönhetően.

A Lorus órák mindegyikét egy olyan egyedülálló stílus és dizájn fémjelzi, amely mosolyt csal minden órakedvelő ember arcára. Az órák tervezésekor elsődleges szempont, hogy viselésük élmény legyen tulajdonosuk számára, mindemellett a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően hosszú élettartammal bírjanak.

Kérdésed van?

Tedd fel elérhetőségeinken, vagy várunk személyesen esztergomi üzletünkben! Írd meg nekünk melyik Lorus óra tetszik és megszerezzük neked, vagy tájékoztatunk az aktuális készletről!

Elérhetőségeink